Zomer

En toen was het al weer zomer.

Het voorjaar is voorbij gevlogen.. Het was niet altijd even vrolijk, maar uiteindelijk is er dan nu vakantie. De kinderen zijn vrij, en er is voor iedereen meer ruimte om erop uit te trekken en leuke dingen te ondernemen.

Ik heb begrepen dat er vooralsnog minder mensen weg zijn of gaan. Natuurlijk kun je dan lekker in de studio je lessen volgen. We hebben geprobeerd een fijn rooster neer te zetten met voor ieder wat wils. Met verschillende yogalessen, en natuurlijk lekkere pilates lessen,  staat er genoeg op. Het grote voordeel aan het nieuwe online boekingssysteem is dat je zelf kunt kijken wanneer je graag wil aansluiten en wanneer je lekker in je hangmat blijft liggen.

Ikzelf ga proberen om in de komende weken de toestanden en stress van de afgelopen maanden los te laten. Het heeft er best ingehakt moet ik zeggen en het voor nu loslaten is nodig. Ik ga genieten van rust, en voelen of er ruimte is voor mijn eigen practice. Want ja, ook ik heb tijdens de 15 weken thuis ook echt wat te vaak losgelaten;) Het is te hopen dat voor ons allemaal de zon weer wat gaat schijnen, en we vitamine D kunnen absorberen.

Ik wens jullie fijne weken en tot in Augustus. Geniet vooral van de lessen van de toppers die nog niet op vakantie gaan.

lieve groet,

Mary Ann

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *