Mary Ann Moerkens

Ik ben Mary Ann Moerkens, samenwonend met Sander en moeder van 4 prachtige jongens. Thijn, Ben , Steven en Dorus. Ik ben oorspronkelijk docent Handvaardigheid, tekenen en textiele werkvormen maar heb uiteindelijk gekozen om niet in het onderwijs te gaan werken.

Read more

Lisa Akerboom

Ik ben Lisa Akerboom, woon in hartje centrum van Tilburg en ben moeder van een tweeling (15 jaar, Tristan en Sofie) en mijn zoontje Noes. (7 jaar) Met veel liefde en plezier geef ik wekelijks een aantal lessen Yoga en Pilates bij ‘Ik Groei’.

Read more

Shirley Passier

Mijn naam is Shirley Passier, bevlogen yogi sinds een jaar of 6 , daarnaast behandelaar in de GGZ en geïnteresseerd in alles wat met de levenskunst te maken heeft. Door deze combi weet ik als geen ander hoe duidelijk en belangrijk de wisselwerking tussen lichaam en geest is.

Read more

Helinde (Hin) Smits

Mijn naam is Helinde Smits, ook wel Hin. Yoga brengt mij de rust die ik voorheen alleen via overmatig sporten kon behalen. Dansen, klimmen, hardlopen… Liefst zo vaak en lang mogelijk.
Ik hield van een uitdaging en mijn grenzen verleggen, maar hield vooral van de rust en stilte in mijn hoofd na een ontzettend harde training. 

Read more

Kijk ook eens verder op de site