yoga op je werk

Werk yoga

We kennen en herkennen bijna allemaal de hoge werkdruk die er op dit moment heerst in bijna alle sectoren. De zorg, het bedrijfsleven, overal zijn er uitvallers door stress en burn-out.  Hierdoor wordt druk op de andere werknemers groter en zo blijft de cirkel draaien. Gelukkig zijn er ondertussen wel mogelijkheden met vitaliteit budgetten om personeel te ondersteunen en iets laagdrempeligs aan te bieden.

Yoga op het werk is het ontspanningsmoment voor bij jou op de werkvloer. De diverse yogahoudingen die je aanneemt tijdens een fijne sessie yoga verhoogt direct het concentratievermogen en vermindert bijna direct het stress gehalte bij jou op werk.

Al dat rekken en strekken geeft je nieuwe energie en wat dacht je van het extra werkplezier dat het je oplevert? Wij bieden bedrijfsyoga aan op kantoor of werk. We werken met tips om mee naar huis te nemen. Iedereen doet mee op zijn of haar eigen niveau en na de les gaan zij allemaal weer een stukje vitaler aan het werk.

Wat is het effect?

  • Vermindering van stress en daarmee een verbetering van je immuunsysteem
  • Meer creativiteit en meer nieuwe ideeën
  • Meer veerkracht in lastige (werk)situaties
  • Meer balans in het maken van beslissingen
  • Verbetering van de ademhaling
  • Beter concentratievermogen
  • Verbetering van slaap

 

Ben je op zoek naar een goede balans tussen ontspanning en performance op je werk? Merk je dat de ontspanning en balans wel wat extra aandacht kan gebruiken? Kom dan samen met je collega’s ontspannen door middel van werkyoga?  
Werkyoga is speciaal ontwikkeld voor het bedrijfsleven. Op een toegankelijke en down-to-earth manier wordt de kantoorhouding en werkstress aangepakt. Om na de sessie weer ontspannen en met een heldere geest aan de slag te gaan.
Bij Yoga op je werk kun je kiezen voor yoga, versterkend of ontspannend en mindfulness met een pakket of een eenmalige workshop. 
Ook hebben wij verschillende vormen van yoga; denk aan stoelyoga, versterkende yoga of een hele rustige yoga, met de mindfulness insteek.

 

Daarnaast is het mogelijk om met meerdere collega’s bij Ikgroei Yoga & Pilates in Tilburg lessen te volgen in speciale groepen of gemengd met de huidige cliënten. Meerdere mogelijkheden  kunnen onderzocht worden.