Ikgroei Yoga & Pilates Tilburg is weer open for business!!

Ikgroei Yoga & Pilates Tilburg heeft er weer zin in!

Eindelijk was het verlossende woord daar, we mogen weer binnen lessen geven. Nu nog met een select gezelschap maar hopelijk kunnen we dit aantal op korte termijn uitbreiden. Ondanks alles kijken wij er erg naar uit jullie weer binnen in de mooie Studio van Ikgroei Yoga & Pilates Tilburg te mogen ontvangen. hoewel we buiten hebben genoten van jullie en de zon is het naar binnen gaan tocht echt wel een feestje.

Hoewel we graag weer volledig zouden draaien zoals voorheen, zijn we nog even gebonden aan de richtlijnen van het RIVM. Derhalve hebben we een aangepast lesrooster samengesteld voor  Ikgroei Yoga & Pilates Tilburg.

Dit rooster vind je op onze homepage. Mocht je vragen hebben mag je ons uiteraard altijd bellen of mailen. Wij helpen je natuurlijk graag.

Klaar met stilzitten, en toe aan wat beweging?! Boek snel je les bij Ikgroei yoga & pilates Tilburg

Heb jij ook zolang stil gezeten? Heb je te lang achter je laptop gezeten op een verkeerde manier en kan je lichaam wel wat beweging en versterking gebruiken? Loopt je hoofd over,  lukt het je niet om de rust voor jezelf te pakken en te vinden?  Boek dan snel je les in.

Ben je nieuw op onze pagina en op zoek naar een fijne manier van ontspannen, bewegen en aan jezelf werken? Boek dan een proefles bij Ikgroei Yoga & Pilates Tilburg! Dit kan via onze homepage.

Onze Yoga & Pilates Studio bevind zich aan de hotspot van Tilburg. De Piushaven. Bij mooi weer hebben we de mogelijkheid om onze lessen ook buiten aan het water te verzorgen.