Online lessen bij Ikgroei

Achter de schermen werken we weer super hard om iedereen zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Zo is het You Tube kanaal weer eens onder handen genomen en verder uitgewerkt. We nemen zowel yoga als pilates lessen op, en we kijken naar de mogelijkheden om in de toekomst meer online lessen aan te bieden, die wellicht samen met de lessen die in de studio gegeven worden en aangeboden kunnen worden in Virtuagym. Het online werken kost nogal wat kruim, maar langzaam leer ik en groei ik door;)

Het is voor mij fijn en handig om het contact met jullie zoveel mogelijk binnen Virtuagym te laten lopen. Daarmee bereik ik iedereen in de app meteen.  En wat natuurlijk ook fijn is dat iedereen daar ook op kan reageren.

ik hou jullie op de hoogte en zie jullie snel!!

www.youtube.com/user/ikgroei