cacao ceremonie bij Ikgroei

De botanische naam voor de cacaoboom is Theobroma cacao, wat zich grofweg vertaalt als ‘voedsel van de goden’. In werkelijkheid is het een onbewerkte superfood van chocolade dat is voorzien van een turbocompressor met Magnesiumflavanoïden, Calcium, IJzer, Zink, Koper, Kalium en Mangaan, om er maar een paar te noemen. Omdat rauwe cacao wordt gemaakt door ongebrande cacaobonen koud te persen, gaan deze voedingsvoordelen niet verloren tijdens de verwerking.

Cacao Yin Cirkel, een liefdevolle reis

Een moment om even helemaal bewust te zijn in het nu en dieper in onszelf te zakken. Tijdens deze liefdevolle intieme cirkel, ondersteund door Ceremoniale Cacao, maken we contact met ons hart en lichaam.

Cacao werkt op het hartchakra en brengt ons terug naar onze meest natuurlijke gevoelsstaat. Het opent je hart, maakt vreugde mogelijk en brengt diepe en betekenisvolle verbindingen met degenen die ceremonieel samenkomen en zelfs nog dieper met het innerlijke zelf. Yin Yoga, geeft ruimte aan alles wat gevoeld of ervaren wil worden.

♥ Meld je snel aan! Er zijn beperkt aantal plaatsen.

Aanmelden kan via mail. Je krijgt dan de informatie die je nodig hebt en de betaallink. Na betaling is je plekje gegarandeerd.

Cacao Yin Cirkel, een liefdevolle reis

Tijdens deze liefdevolle reis/cirkel, ondersteund door ceremoniale Cacao, maken we contact met ons hart en lichaam. Een moment om even helemaal bewust te zijn in het nu en dieper in onszelf te zakken.

De combinatie van Ceremoniële Cacao, een hart openend medicijn en Yin Yoga, geeft ruimte aan alles wat gevoeld of ervaren wil worden. Daarnaast zorgt cacao ervoor dat happy ‘hormonen’ worden vrijgegeven, wat gevoelens van vreugde en dankbaarheid versterkt. Bij Yin Yoga worden houdingen langer vastgehouden (2-5 minuten) voor een diepe ontspanning van het bindweefsel, de spiervezels en de fascia. Alle niveaus zijn welkom. Yin verbetert de slaapkwaliteit, verlicht angst, verbetert de flexibiliteit en mobiliteit en houdt je jong!

Wat kun je deze avond/dag verwachten?

– Sharing cirkel
– Aardende, centrerende meditatie
– Cacao en intentie zetten
– Lichaamsbewustzijn-Yin Yoga-oefening
– Begeleiding, veilige ruimte en sfeervolle muziek
– Reflectie ronde
– Gezonde snacks

♥ Zorg ervoor dat je minimaal een uur voor de ceremonie voor het laatst een (lichte) maaltijd hebt gegeten

♥ Zorg ervoor dat je op de dag van de ceremonie en daarna voldoende water drinkt en drink op deze dag bij voorkeur geen koffie

♥ Neem een extra verst/trui en dikke sokken mee