10 jaar Yoga en Pilates aan de Piushaven in Tilburg

In 2008 startte ik met mijn droom.

Ik wilde iets geven aan iedereen die veel stress, onrust en fysieke ongemakken ervoer. Ik startte kleinschalig, gaf kinderyoga op scholen, fietste overal met mijn matten naar toe. en vanuit een studio in een aud winkelpand vond ik mijn plekje aan de Piushaven in Tilburg.

10 jaar alweer! Al 10 jaar mag ik jullie ontvangen in mijn Yoga en Pilates lessen op de mooiste plek in Tilburg.

Om dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan, is Maart een maand waar er van alles in de studio op de planning staat. Ik heb geprobeerd om voor iedereen wat fijns op het programma te zetten.

Alle extra lessen zijn voor leden en kaarthouders gratis toegankelijk. Kies dus wat je het fijnst lijkt. Let op, vol is natuurlijk vol. Inboeken kan via onze app. Graag wil ik jullie vragen om 1 event te kiezen, zodat iedereen ruimte krijgt om iets extra’s te doen. Zijn er ergens plaatsen over dan zal ik dat in de app delen zodat je er wellicht nog bij aan kunnen sluiten.

Daarnaast zijn de proeflessen Maart en April voor wijkbewoners gratis. Dus ken je nog iemand die altijd al eens binnen wilde kijken en lesje wilde volgen? Neem ze vooral mee! Dit is de kans.

In deze periode staat er ook voor iedereen een presentje klaar in de studio, vergeet deze dus niet na je les mee te nemen. Met liefde voor jullie gemaakt.

Ik wens jullie een mooie maand.

 

Agenda;

vrijdag 1 Maart 19.30 – 21.00

Lichtcirkel

Met Chamera

De Lichtcirkel is een plek waar je op een innerlijke reis gaat met zachte yogaflows, geleide meditaties & soundhealing. Vanuit de intenties om te gaan stralen vanuit een onuitputtelijke Bron van Onvoorwaardelijke Licht en Liefde.

Zaterdag 9 Maart  13.30 -15.30

XL super chill met Yin  & Nidra

Met Mihaela

Deze revitaliserende XL Super Chill sessie zal stress wegspoelen en je een verfrist en verjongd gevoel geven! Yoga Nidra is een geleide meditatie techniek die je helpt in een diepe staat van rust en ontspanning te duiken. De sessie begint met Yin Yoga-oefeningen om het fysieke lichaam te ontspannen, voordat je uiteindelijk overgaat tot de Yoga Nidra – De Yogi Slaap. Je gaat aan de slag met de fundamentele aspecten van yoga Nidra; bodyscan, het stellen van intenties en ademhalingstechnieken, die ons uiteindelijk dichter bij stilte en reflectie brengen. Er is geen ervaring vereist, het enige wat je nodig hebt is jezelf en comfortabele kleding waarin je warm blijft!

Zondag `17 Maart 13.00 -15.00

Soundhealing met Nur-Za

Ontdek de rustgevende kracht van geluid, trilling en frequentie.

​Bij een soundhealing laat je je onder dompelen in een unieke ervaring waarbij geluidsgolven worden gebruikt om je fysieke, emotionele en spirituele welzijn te bevorderen.

Terwijl de trillingen van het geluid door de ruimte vibreert, creëert het een diepe sensatie van balans en harmonie in lichaam, ziel en geest.

Deze workshop wordt gegeven door Anouk en Imara van Nur Za

Meer info kijk even  op www.Nur-Za.nl

Zaterdag 23 Maart

Yin met Live Harp  14.00-15.30

Met Valérie & Mary Ann

We weten allemaal dat muziek een positieve impact kan hebben op hoe wij ons voelen. Niets prikkelt er zoveel in je hersenen als muziek. En wat gebeurt er als je livemuziek combineert met Yin Yoga? Het geeft een prachtige extra dimensie aan deze les.
De warme klanken, het ritme en resonantie van de harp zorgen voor een diepere ontspanning. De innerlijke reis die je maakt, brengt je op nieuwe plaatsen in je lichaam.

Zondag 24 Maart 14.00- 16.00

Mindful met Margreet

Van Mind vol naar mindful

In deze 2 uur durende workshop neemt Margreet je mee in de belangrijkste punten van mindfulness. Je gaat veel oefeningen doen die je ondersteunen om  meer mindful in het leven te staan. Mindfulness is een mooie leidraad om rustig en gelukkig in het leven, om te laten zijn wat er is en daar bewust mee om te gaan.

Ben jij klaar voor meer mindfulness en rust,  meld je aan.