Nieuwe start na verplichte sluiting.

Toen we in maart de deuren moesten sluiten, sloeg dat natuurlijk voor iedereen in als een bom. We werden massaal gevraagd om thuis te blijven en ons en anderen te beschermen. Dat was een lastige tijd. Zonder fysieke lessen de studio te laten draaien, is een uitdaging gebleken.

We zijn gestart met een Ikgroei YouTube kanaal, waar jullie bijna allemaal graag gebruik van maakten. Erg mooi om te zien! Het feit dat jullie hier zo dankbaar voor waren, heeft ons ons echt gemotiveerd en gesterkt om door te zetten. De lessen die op dit kanaal staan, blijven er voorlopig ook staan; Zo kun je ook op de camping nog je lessen volgen.

In mei kwam er al een lichtpuntje; we mochten buiten lesgeven! Wat heerlijk. Gelukkig heeft het weer het ons niet al te lastig gemaakt. Het enthousiasme van jullie werkte aanstekelijk en we hebben genoten van het lesgeven buiten. We zijn ondertussen bruiner, vaker gestoken door muggen en aangevallen door vliegen. We hebben konijnen, boten, mollen, ambulances en veel honden gezien en we zijn regelmatig op de foto gezet? Conclusie; buitenlessen  zijn zeker voor herhaling vatbaar en we zullen gaan onderzoeken hoe we deze in het rooster kunnen verwerken.

En nu mogen we per 1 juli weer open!

Het hoofd draait overuren om te onderzoeken en na te denken hoe we dit moeten doen. Ondanks dat we toch aardig wat klanten zijn verloren, laten we het rooster zo volledig mogelijk staan. Zo kunnen we onderzoeken voor welke lessen er nog voldoende animo is en waar er nog plaatsen zijn te verdelen. Daarnaast hebben we gekeken naar hoeveel mensen we kwijt kunnen; wat bieden we aan, wat voelt goed en wat kunnen we doen om de regelgeving eigen te maken en zo goed mogelijk uit te voeren. Om aan de regelgeving te kunnen voldoen moesten we wel een aantal dingen veranderen.

Online Reservering systeem

De eerste echt grote verandering is een online reservering systeem. Om te kunnen monitoren hoeveel mensen er wanneer willen aanschuiven en daar een goed overzichtelijk systeem in te maken was een zoektocht. We hebben echter wel een hele fijne gevonden! Achter de schermen wordt er hard aan gewerkt om op 1 juli het systeem compleet en draaiend te hebben. Dan kan iedereen zelf zijn lessen invullen en hoef je nooit meer te wachten op antwoord.

Ondanks de opening op 1 juli, draaien we binnen 2 weken al het zomer rooster welke per 13 juli ingaat. Ook hier laten we een gevarieerd rooster staan zodat jullie ook in de zomer jullie lessen kunnen blijven volgen. Maandag 24 Augustus zijn we er allemaal weer op volle sterkte en starten we weer met het volledige rooster.

We hebben er weer zin in!! Tot snel.