Over Yoga

Yoga en pilates studio ik groei. Welkom op de site van yoga en pilates studio Ikgroei. Ikgroei yoga en pilates verzorgt lessen in hatha yoga, yinyoga, zwangerschapyoga en matlessen pilates. Daarnaast zijn er lessen kinderyoga in de buitenschoolse activiteit, en in de studio.

De yoga en pilates lessen zijn rustig van opbouw in kleine groepen, waardoor er veel tijd is voor persoonlijke begeleiding tijdens elke yoga of pilates les. Bij lichamelijke beperking wordt daar tijdens de les rekening mee gehouden. De yoga en pilates lessen zijn op elk niveau. Je kunt dus op elk gewenst moment in de lessen instromen.

Tijdens de zwangerschapsyoga word je lichamelijk en geestelijk voorbereidt op een fijne zwangerschap en een ontspannen bevalling. Onzekerheden worden weggenomen en je leert jezelf ontspannen ook wanneer dat best lastig is. Tijdens een zwangerschap en de bevalling weet je niet altijd wat je te wachten staat. Praktische informatie is dan handig. De zwangerschapslessen zijn een combinatie van yoga houdingen en pilates oefeningen om zo de best mogelijke voorbereiding voor je lichaam te creƫren. De yogahoudingen met name om te leren luisteren naar je lichaam en te ontspannen en de pilates oefeningen meer om je bekken en rug sterk te houden. Zo voorkom en vermijd je bekken en rugklachten. Je krijgt een betere houding en heb je na je bevalling weer sneller controle over je buik en bekken.

Kom gerust eens een proefles yoga of pilates volgen in mijn studio. U vindt alle benodigde informatie op de site.

Stromingen