Meer over Mary Ann Moerkens

Mijn kinderen inspireerden mij om iets te gaan doen waarbij kinderen zichzelf kunnen zijn en de drukte van alledag opzij kunnen zetten. Hierdoor kunnen zij zich in hun kind zijn, ontwikkelen zoals zij dat graag willen. Ik denk dat ze daar veel profijt van hebben als ze volwassen zijn. Tijdens mijn opleiding tot yogadocent voor kinderen, gevolgd bij Patty Jongemaets in Amsterdam, werd ik zo geïnspireerd, en geraakt door de eenvoud en kracht van yoga dat het volgens mij een prachtig middel is om kinderen te ondersteunen in hun ontwikkeling en persoonlijke groei.Na meerdere yoga opleidingen te hebben gevolgd in Yin yoga, Power yoga, Hatha yoga, Swing yoga en Pilates.  Ben ik in 2008 gestart met IkGroei. En ben nog steeds blij met die keuze!

Het geven van maatwerk is wat ik mooi vind in mijn lessen. Met een extra ondersteuning of hands-on begeleiding verder helpen dat is wat ik graag geef. Yoga is een proces, daar ga je in. Ik wil je daar graag bij ondersteunen.

Ook bij pilates help ik je graag verder. Met klachten gaan we aan de slag. De start naar een sterk lichaam met lange spieren, waardoor je soepel en krachtig kunt bewegen.

Kortom voor mij is yoga en pilates de perfecte combinatie voor een rustige geest in een sterk en gezond lichaam. Ik blijf mezelf daarin ontwikkelen zodat ik de kennis kan opdoen en doorgeven.

Ik hoop je te mogen verwelkomen in mijn studio!